kunst in kantoor praktijk den haag

Haagse schilderijen in kantoor en praktijk, inclusief leveren èn ophangen.

 

In de lente van 2021 kreeg ik een mailtje van een Haags adviesbureau met een bijzondere vraag. Het kantoor bevond zich aan het schitterende Sweelinckplein, een gebied waarin ik al meerdere opdrachten heb mogen uitvoeren. Het kantoor was al een tijd helemaal naar wens ingericht, maar het miste net die finishing touch aan de wanden. 

 

"Een budget voor een grote bestelling opdrachten was toen niet toereikend, maar ze had zo graag enkele werken van mij in haar prachtige kantoor gezien."
De eigenares had deze wanden voorzien van zelfgemaakte foto’s waarop favoriete Haagse plekjes afgebeeld stonden. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze vervangen konden worden door bijvoorbeeld mijn Haagse stadsgezichten in aquarel? 

Een budget voor een grote bestelling opdrachten was toen niet toereikend, maar ze had zo graag enkele werken van mij in haar prachtige kantoor gezien.

"Binnen enkele dagen hadden we een deal en stond ik voor haar deur met een doos schroeven, pluggen en een serie fraai ingelijste prints."

 

Dit bracht mij op een idee. Als ik eens een selectie zou maken van mijn mooiste opdrachten die ik in de omgeving van het kantoor gemaakt had, en deze zou laten reproduceren? Als ze haar klanten op mijn site wilde wijzen, dan zouden we elkaar kunnen helpen.
  Binnen enkele dagen hadden we een deal en stond ik voor haar deur met een doos schroeven, pluggen en een serie fraai ingelijste prints. 

De prints bleken verrassend goed uit te pakken, omdat ze haast niet te onderscheiden waren van het origineel. Bovendien kon ik nu spelen met een aantal uitvergrotingen. 

"Een ingelijste print is verkrijgbaar vanaf 75 euro..." 

 Inmiddels staat er een webshop op mijn site met een mooie selectie Haagse stadsgezichten die wederom zeer voordelig te bestellen zijn. Een ingelijste print is verkrijgbaar vanaf 75 euro, inclusief leveren èn ophangen!

Over de kunstenaar

Titus Meeuws schildert stadsgezichten en bedrijfs- en huisportretten in opdracht. Zijn werk is opgenomen in de collecties van oa Unilever, het Haags Gemeente Archief, Muzee Scheveningen, het Katwijks Museum en de Tweede Kamer der Staten Generaal. Zijn werk kenmerkt zich door sfeervolle impressies waarin hij speelt met het licht