home - schilderij laten maken hoe werkt datschetsen - hoe lang duurt het om een schilderij te laten maken

Hoe lang duurt het om een schilderij te laten maken?


 Ik zal eerst uitgebreid naar het onderwerp komen kijken. Ik vorm hierbij al een beeld in m'n hoofd waarin ik kan bepalen in welk licht, seizoen en moment van de dag het onderwerp het sterkst tot zijn recht komt. Soms kan ik daar op hetzelfde moment al mee aan de slag, maar soms kom ik op een ander moment terug om geschikte foto’s en schetsen te maken. Hiervoor heb ik twee dagen nodig, maar ik ben wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Vervolgens vindt het overleg plaats waarin u en ik bespreken hoe het onderwerp het beste uit de verf kan gaan komen. Pas als we daar beiden tevreden over zijn en het formaat en de prijs afgesproken zijn kan ik beginnen aan het schilderij dat u gaat laten maken. Hier heb ik gemiddeld een week voor nodig. Een aquarel kan diezelfde week al naar de lijstenmaker. Een olieverfschilderij heeft nog twee dagen nodig om te drogen. 

Wat kost het om een schilderij te laten maken?

 Het tarief voor een schilderij in opdracht wordt berekend naar het formaat en de techniek. 

Kennismaken?


U bent welkom tijdens mijn tentoonstellingen!